#

Philippines

ПЪТУВАНЕ ДО ФИЛИПИНСКИТЕ ЛЕЧИТЕЛИ

Лечебен престой – Филипински лечители – Февруари 2023г.

Филипинските лечители, известни като лечители на вярата или хилъри, притежават уникални способности за лечение и извършване на духовни операции с пръсти. Техните способности са доказани с времето, с многобройните случаи на излекувани хора или на такива, при които настъпват значителни подобрения в здравословното състояние, както на физическо така и на духовно, психическо и енергийно ниво. 

Хора, търсещи холистичния подход към грижата за здравето, духовното лечение и осъзнаването на възможностите за самолечение на нашия организъм са посещавали Филипините и по-специално най-известните лечители, които са родом от една и съща провинция - Пангасинан.  

Лечителите, които включваме в нашите лечебни програми са дъщерята на всеизвестния Алекс Орбито - Мишел Орбито, преди три години стартира с лечения, подготвена от своя баща, Естер Браво, Алан Лупас, Уилям Ноног, Аурелия Вентура. Родени в семейства на лечители и членове на Църквата Еспиритас, те са отгледани и обучени в силна вяра да развиват своите качества на медиуми и да помагат на хората. Те получават дарбата да лекуват свише в ранна възраст, в края на техните тийнейджърски години, и от тогава са отдали живота си на лечебната си мисия. Те споделят, че са получили този дар от Светия дух. Така работят и лекуват хора и им помагат да се освободят от своите физически заболявания, както и да получат духовно изцеление.

Преди всяко едно лечение  хилърите влизат в транс и се свързват със Светия дух, който ги направлява и така те извършват операции, използвайки само ръцете си без никакви хирургически инструменти или реална анестезия.  По време на лечението  хората не чувстват болка, някои могат да почувстват само усещане за допир или топла енергия - в зависимост от индивидуалността, всеки организъм реагира различно. Върху тялото не остават никакви пост-оперативни следи или белези, както се случва при нормалните операции в болнични условия при нормалната масова медицинска намеса. 

Лечителите говорят английски език и понякога /не винаги/ влизат в контакт с пациентите си по време на операциите. За съжаление те не работят по определен график или със записване на часове. Времето, в което оперират е специфично и различно - всеки ден в зависимост от състоянието им, което понякога води до дълго изчакване.

Всеки, който търси духовно изцеление на ума, тялото и душата, е добре дошъл да се включи в програмата, независимо от своята болест, раса, пол, произход или религия. Най-важните изисквания се състоят в това да имате отворен ум и сърце, за да получите лечебната енергия и да я предразположите чрез духа и мисълта си тя да работи изцяло във Ваша полза.

Молим, участниците да следват стриктно програмата, както е посочена по-долу, за да се гарантира правилното напътствие и координация по време на престоя Ви. Задължително е за всички онези, които искат да участват в лечебната програма, да бъдат в подходящо физическо състояние преди да предприемат дългото пътуване и да могат да издържат на тропическия климат без усложнения и неочаквани сериозни неразположения. 

По време на лечебния престой са включени 10 лечебни сесии, които се провеждат спрямо графика на лечителите.

Програма на престоя:

8 февруари - сряда              Пристигане в Манила & трансфер до хотела (нощувка в Манила) 

9 февруари - четвъртък            Трансфер до Пирамидата на Азия

10 февруари - петък             Медитация, лекция, лечения

11 февруари - събота     Лечения

                                                       *Морско приключение – живописен Национален парк Стоте острова

12 февруари - неделя          Медитация, лекция „Здраве, болести и тяхната връзка с начина ни на живот и поведението ни”,

                                                        Брат Александър

                                                        Лечения

13 февруари - понеделник                 Медитация, лекция, лечения

14 февруари - вторник    Лечения 

15 февруари - сряда               Медитация, лекция, лечения

16 февруари - четвъртък            Трансфер до Манила. Нощувка в Манила

17 февруари - петък              Ден в Манила. Трансфер до летище

Цена за лечебен престой 2600 евро*

В цената на лечебната програма са включени:

- двама водачи – български и местен

- 10 лечебни сесии

- настаняване на база всичко включено  в двойна стая* в Пирамидата на Азия

- Посещение на Национален парк Стоте Острова / Плаж Сан Фабиан ( по възможност спрямо леченията и по желание на групата)

- трансфери от/до летище

- транспорт от/до хотели

- превод по време на леченията

Цена за самостоятелно настаняване: 3100 евро (в зависимост от възможностите на хотела)

В цената на лечебната програма НЕ са включени: 

- Международен транспорт до Манила (самолетни билети)

- Изхранване в Манила при пристигане и заминаване – закуската е включена в цената, но обяд и вечеря, ако се наложат такива спрямо Вашите часове на пристигане и заминаване от Манила, не са включени в цената (около 20- 25 евро на човек).

- Екскурзии по желание: В случай че желаете да посетите различни места във Филипините или в самата столица Манила при пристигане /заминаване, моля, информирайте ни предварително за датите си на пристигане и заминаване. Можем да асистираме за резервация на допълнителни нощувки в хотел Джен. Организаторите не се ангажират с асистиране и превод за дните на Вашия престой извън лечебната програма. 

*Посочените цени са за минимален брой на група от 12 човека, при по-малък брой участници организаторите запазват правото си да променят цените.

Задължително е да имате туристическа застраховка, която да включва медицински разходи, валидна за пeриода на престоя Ви.

С оглед на ограничения капацитет на местата за лечебния престой Ви препоръчваме да се регистрирате възможно най-скоро и разбира се, първо да проверите наличността за свободни места, преди да резервирате Вашия полет. 

*Относно регистрация, условия в случай на анулиране на резервация, и всякакви други въпроси, свързани с пътуването, моля свържете се с нас. 

*Предвид постоянно променящите се условия на пътуванията и ограниченията, свързани с КОВИД ситуацията датите, програмата и условията на пътуванията могат да бъдат променени.

Learn more
#
Philippines