#

The planet of partnership

Как да разпознаете подходящия патньор, кои ваши действия подкрепят партньорството и на какво трябва да се научите в отношенията ще отговорим в семинара за Даракарака - планетата, която в това прераждане показва подходящия партньор.

Свободни ли сме да избираме партньорите в живота си и какъв процент е свободната ни воля в този избор? Как изглежда, с какъв характер е, къде можем да го срещнем, какво наистина търсим. На тези въпроси и много други има отговор Ведическата астрология Джьотиш. Темата за брака и за любовта са древни като самия свят. Всеки би искал да открие сродната си душа, а е толкова важно, защото променяме съдбовния цикъл в който се намираме, ако подходящия човек се включи. Партньора е вашата карма. Той е основния съдник, подкрепящ и наказващ фактор. Това е човекът, който реализира наказанията и успехите Ви от предишни инкарнации. Често се случва да търсим един човек, но да намерим друг. Човекът, който е до Вас се определя от няколко фактора и един от най- важните е какво Вашата душа е решила да преживее и от какъв човек има нужда, за нейната задача. Във всеки хороскоп има сигнификатор, указващ партньора и конкретна планета, която го описва. За да осъзнаете какъв партньор имате, сте имали или ще срещнете са важни три условия: кога, къде и отговаря ли той на  изискванията на Вашата душа. Джьотиш може да ви помогне да откриете коя е планетата на вашите партньорства.

На семинара ще имате възможност за кратка лична консултация по темата от водещият. 

Къде: София, ул. Тулча 46

Колко струва: 180 лв.

Водещ: Мария Попова

Мария Попова започва обучението си по астрология преди повече от 10 години  в тенденциите на руската астрологическа школа, античната астрология и френската астрологическа традиция. Посещава курсове на български и чуждестранни лектори в т. нар. Западна астрология. Разбирането за астрологията се преобръща, когато се запознава с Ведическата астрология-Джьотиш. Обучава съм се в Индия от 2015 г. при К. Н. Рао -единствения ведически астролог, който получава правото да създаде университетска специалност по Астрология в  престижния университета Бхаратия Видия Бхаван. Посещава множество обучения, курсове и семинари, свързани с ведическата астрология от индийски и чуждестранни  лектори. В България  преминава теоретично обучение по Аюрведа. За периода от 2019-2022 е съосновател и  председател на Българската асоциация за ведическа астрология.

Learn more
#
The planet of partnership