#

Feng Shui annual forecast

Годишната фън шуй прогноза представлява годишен хороскоп на дома, при изготвянето на който се съобразяват промените в летящите звезди, които се случват в началото на всяка година. Летящите звезди на практика са свързани с движението на планетите и влиянието на магнитните линии на земята. Както всеки човек има годишни влияния в личния си хороскоп, така и домът ни има периодични енергийни влияния, които се променят всяка година.  

Годишната фън шуй прогноза може да ни помогне да използваме тази периодичност в наша полза и да привличаме подходящите обстоятелства и желаните резултати в живота си през съответния период.

За разлика от традиционната нова година, тази във фън шуй започва на 4 февруари. Датата е фиксирана по слънчевия календар и няма връзка с китайската нова година, която се определя от лунния календар.

За да изготвим годишна прогноза за вашия дом или офис, ни е необходима скица и измерване на място. Заявки за годишни прогнози се приемат през цялата година, като тяхното изготвяне се извършва по реда на постъпването им и отнема около 5 работни дни. В периода от 1 ноември на текущата година до 4 ти февруари на предстоящата, изготвянето на годишната прогноза може да отнеме повече от месец, поради голямата натовареност. Когато заявите вашата годишна прогноза по- рано, ни помагате да ви я изготвим в по - кратък срок. 

Цена:

  • Изготвяне на годишен хороскоп на дома - 280 лв.

Learn more
#
Feng Shui annual forecast