#

Space Energy Cleansing

Еднодневен семинар

Всичко, което се случва в едно пространство (апартамент, къща, сграда, комплекс от сгради, офис), има определена вибрация и излъчва вълни, така както камъче, което пада в спокойна вода. То се отпечатва енергийно върху стените, пода, тавана, мебелите, предметите, растенията, животните и хората в това пространство.

Повтарящите се модели (спорове, кавги, депресивни състояния), както и събитията, които са силно емоционално наситени, или са резултат от травматични преживявания като дълго боледуване, смърт на близки хора, развод оставят най-дълбок отпечатък върху пространството. Остатъкът от тези енергийни влияния се натрупва навсякъде в домовете ни - покрай стените, в ъглите и нишите на стаите, така както прахта се натрупва физически. Нека за момент, да си представим как би изглеждал домът ни, ако не е бил почистван откакто е построен, потънал в прах и всевъзможни боклуци. Със сигурност никой не би желал да живее на такова място, но енергийно точно това е начинът по който сградите изглеждат и се усещат, ако никога не са почиствани енергийно. 

Всеки човек създава ежедневно определено количество енергийни “отпадъци” в дома си, чрез мислите, чувствата и емоциите, които излъчва. Те се нуждаят от почистване, също както физическият боклук. 

Семинарът включва 4 ритуала за пречистване на пространството

  • прекадяване със специални комбинации от смоли и билки
  • ритуал със свещи
  • ритуал със звук
  • ритуал със сол

методи за защита на енергийното тяло от негативни въздействия в ежедневието и методи за пречистване на тялото след преживени неприятни ситуации. Те са кратки, лесни за приложение и вършат чудесна работа. 

Кой се нуждае от енергийно изчистване на пространството

Практически всеки. Много малко сгради в световен мащаб са така проектирани, че не се нуждаят от редовно почистване на пространството. След като веднъж направят такова много хора разбират, че енергийно то е толкова ефективно, колкото и физическото. 

Колко често трябва да правим енергийно изчистване на пространството? 

Най-малко веднъж в годината, но и всеки път когато имаме по значими събития в живота си като начало или край на връзка, кариера, раждане на дете и т.н. Когато минаваме през труден период или период, които е наситен с много събития и преживявания можем да правим енергийно изчистване веднъж на всеки два- три месеца или по-често. 

Този семинар е отворен за всички. За него не се изискват специални знания или умения.

Провеждане:

Кога: Семинарът е еднодневен. Провежда се 3 пъти в годината, обикновено събота или неделя  10.30  до 17.00 

За актуални дати следете календара на сайта. Местата са ограничени. 

Максимален брой участници: 16

Как протича семинарът ?

Този семинар е само присъствен. Има две кратки почивки от 20-30 мин. През почивките се хапват ядки и плодове, пие се вода, зелен чай. Сутринта преди семинара има кратка подготовка. Указания се изпращат на участниците една седмица преди семинара. 

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3. 

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 240 лв.

Learn more
#
Space Energy Cleansing