#

Crystals and Crystal Grids

Еднодневен семинар КРИСТАЛИ и КРИСТАЛНИ РЕШЕТКИ

Кристалите са най - подредената и стабилна форма на материя във Вселената. Те са магическо средство, с помощта на което може да се постигне промяна и хармония. Притежават силата да разширяват съзнанието, да намаляват стреса и да зареждат с лечебни енергии.

Те настройват неуловимите енергии в тялото и карат неразположението да изчезне, намирайки причините в дълбочина. Кристалите работят чрез вибрации, като променят баланса на биомагнитното поле, обграждащо физическото тяло и активират свързващите точки с чакрите. С възстановяването на равновесието в чакрите много от физическите и емоционалните неразположения могат да се облекчат.

СЕМИНАРЪТ обхваща: Източници на кристали. Естествени и синтетични кристали: Каква е разликата и как да ги как да ги разпознаваме? 

Как да избираме кристали. Кои кристали са най подходящи за вас и кореспондират с личното ви биополе. Лечебни свойства на 10 от най - мощните кристали.  

Грижи за кристалите: как да ги почистваме и как да ги съхраняваме.

Кристали и чакри. Връзка между ум, дух, емоции и цветовете на кристалите. Действие на кристалите на духовно, емоционално и ментално ниво. Заземяване с кристали.

Кристали и органите на тялото. Лечебни сили на кристалите. Действие на физическо ниво. За всеки орган на човешкото тяло има подходящи кристали, чрез използването на които може да се върне баланса във функционирането му.

Кристалите и пространството. Създаване на кристална решетка в дома за цялостно хармонизиране на заобикалящата ни среда.

Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения. 

Кога: Семинарът е еднодневен. Провежда се един пъти в годината, обикновено събота или неделя  10.30  до 17.00 

За актуални дати следете календара на сайта. Местата са ограничени. 

Максимален брой участници:16

Цената включва: такса за участие, учебни материали под формата на полезна, систематизирана и лесна за използване  информация, лична консултация от водещия, кафе, чай, вода по време на семинара.

Една седмица преди семинара получавате електронни учебни материали.

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3 или онлайн.

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 240 лв.

Отстъпки от цената: при ранно записване и плащане (30 дни преди датата на курса), при записване на втори човек, за семейства, както и при участие в повече от две обучения на SPACE AND RITUALS, участниците ползват 15% отстъпка.

При участие едновременно и в Курса за Кристалотерапията, участниците ползват отстъпка от цената на двата курса.

Learn more
#
Crystals and Crystal Grids