#

Feng Shui Flying Stars

Курс по Фън Шуй: ЛЕТЯЩИ ЗВЕЗДИ (школа SAN YUAN)

Курсът обхваща: Цикли на времето във фън шуй: Въведение в принципите на летящите звезди. Цикли на времето. Смяна на периодите и смяна на качеството на енергията в различните периоди. Двадесет годишни периоди, годишни и месечни цикли.

Влияние на звездите. Видове звезди. Позитивни и неблагоприятни енергийни влияния. Изчисляване на звездите. Хороскоп на дома според различните периоди и различните посоки. Как се използват звездите. Активиране на позитивните и лечение на негативните енергийни влияния. Смяна на периода на сграда или част от сграда.

Особени случаи: Комбинации от звезди. Комбинации от звезди за различните стаи от дома вход, антре, спалня, дневна, кухня.

Годишни влияния: негативни аспекти на времето: Tai sui (Гранд Дюк), Sui Poh, San sha (3 killings), 5 yellow. Годишен хороскоп. Учебни казуси.

Приложение на San Yuan. 

Участниците в този курс: ще получат съществени познания, необходими за прилагането на Фън шуй в собственото им пространство – дома или офиса и ще придобият информация как да засилят най-съществените фактори в дома си, които им оказват влияние и как да потиснат негативните. Летящите звезди са една от най големите и дълго пазени тайни на фън шуй, без които приложението му е невъзможно. 

Цената включва: Такса за участие, учебни и работни материали, една безплатна консултация от водещия върху личен жилищен план, ваучер за 10%. отстъпка при изготвяне на годишен хороскоп на дома. 

Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения. 

Провеждане:

Кога: Курсът е двудневен. Провежда се един път в годината, обикновено събота и неделя  10.00  до 18.00 

За актуални дати следете календара на сайта. Местата са ограничени. Максимален брой участници: 16

Една седмица преди семинара участниците получават електронни учебни материали.

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3 или онлайн.

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 600 лв.

Отстъпки от цената: при ранно записване и плащане на таксата (30 дни преди датата на курса), при записване на втори човек, за семейства, както и при участие в повече от две фън шуй обучения на SPACE AND RITUALS, таксата е 550 лв. При повторно участие: 260 лв

Learn more
#
Feng Shui Flying Stars