#

21-Day Home Cleansing Programme

21 дневната програма за разчистване на дома е създадена с цел да ви улесни да освободите дома си от ненужното и да обновите енергията. 

Тя е сравнително лесна, не изисква голямо усилие и не отнема много време, но ако я направите има значителни резултати. Създадена е така, че да ви води стъпка по стъпка към превръщането на дома ви в едно по свежо и светло място.

Основен принцип на програмата: Всеки ден е свързан с изпълнението на една задача или ритуал за дома. Времето, което е необходимо да отделяте на ден е между един и два часа.  За да бъде процеса ефективен е необходимо предварително да определите всеки ден кога ще правите разчистването и това време да остане непроменено до края на програмата. В зависимост от личните ви ангажименти това може да бъде сутрин, вечер или по всяко друго време на деня, удобно за вас. Можете да закупите програмата самостоятелно или да участвате в груповата ни програма, която се случва три пъти годишно: през март, юни и ноември.

Стартирането с групата ще ви осигури подкрепата на груповата енергия и усещането, че правите нещо заедно с други хора, което част от идеята на програмата. Въпреки това, можете да избере всеки един друг ден за старт на вашата програма.

Програмата е така направена, че да редува по -трудни с по -лесни и неутрални емоционално задачи.  Това я прави балансирана и лесно изпълнима. . В някои от дните ще имате повече за разчистване, в други по-малко. Това зависи от ситуацията във всеки дом.

Какво ще получите:

➢ Предварителна информация: какво ще ви бъде необходимо за да изпълните програмата.

➢ Помощен комплект материали, в който ще намерите: 

  • дневник за напредък за 21 дни;
  • таблица за вещите, които можете да поправите, продадете или подарите с препоръчителни срокове за изпълнение; 
  • списък с предложения къде да занесете стари дрехи, книги и електроника. 

➢ Ежедневни мейли със задачата за следващия ден и указания как да я изпълните. 

➢ Две онлайн срещи за подкрепа в процеса.

За датите на груповите ни програми следете календара на Space and Rituals

Цена при групово участие: 190 лв.

Цена за индивидуална програма: 260 лв.

Learn more
#
21-Day Home Cleansing Programme