#

Precious stones in Vedic astrology

Скъпоценните камъни, цветовете и металите имат свойството да променят кармата. Ключа за тяхната употреба е в индивидуалния хороскоп. В този семинар ще научите, кои камъни и цветове подкрепят вашата карма.

Древната Ведическа (индийска) астрология е позната в Индия като Джьотиш. Джьотиш или по-точно Джьотиша е наука за кармата, а названието идва от санскрит ज्योतिष (jyotiṣa). Преведено Джьотиша означава Светлина, такава която се създава от слънцето. Със светлината се свързват периодите в живота, със светлината се свързват планетите. Светлината се отразява в металите, а скъпоценните камъни пречупват светлината по специфичен начин. Корекция на кармата е корекция на светлината.

Благодарение на знанията на древните Риши(учени/светци/йоги) и силата на отразяване на светлината ние можем да влияем на нашата карма като използваме цветове и скъпоценните камъни. Как подпомогнем или успокоим светлината, достигаща до нас в това прераждане е въпрос, на който може да отговори Джьотиш.

На семинара ще имате възможност за кратка лична конскултация по темата от водещия. 

Къде: София, ул. Тулча 46

Колко струва: 180 лв.

Водещ: Мария Попова

Мария Попова започва обучението си по астрология преди повече от 10 години  в тенденциите на руската астрологическа школа, античната астрология и френската астрологическа традиция. Посещава курсове на български и чуждестранни лектори в т. нар. Западна астрология. Разбирането за астрологията се преобръща, когато се запознава с Ведическата астрология-Джьотиш. Обучава съм се в Индия от 2015 г. при К. Н. Рао -единствения ведически астролог, който получава правото да създаде университетска специалност по Астрология в  престижния университета Бхаратия Видия Бхаван. Посещава множество обучения, курсове и семинари, свързани с ведическата астрология от индийски и чуждестранни  лектори. В България  преминава теоретично обучение по Аюрведа. За периода от 2019-2022 е съосновател и  председател на Българската асоциация за ведическа астрология.

Learn more
#
Precious stones in Vedic astrology