#

Feng Shui Second Level

Курсът обхваща: 

Приложение на Ба Гуа. Осем двореца, значение на отделните посоки за деветте лични числа –активиране и подтискане. Правила и съотношения при прилагане на принципите на фън шуй при хора от различните групи, които живеят заедно. Разлики при проект на дом и проект на офис. 

Работа с вода – неподвижна вода и вода в движение.  Активации и лечения с вода. Воден дракон – измерване на пътищата, влияние на посоките за бизнеса и личния живот. Активиране. Изчисления за позициониране на водни съоръжения във външна среда и в интериора.

Специална техника на Гранд Майстор Яп Чен Хай – градуси на златните джобове. Измерване и активиране.

Основни принципи при избор на помещение за: дом, офис, магазин, кафенета, ресторанти. Разлики. Проектиране по фън шуй.

И ДЗИН във фън шуй. Специална техника на гранд майстор Яп Чен Хай: коригиране на градуса на входната врата с хексаграми. Правила при избор на хексаграма.

Специфични лечения на пространството: Кристални решетки и хексаграми– кога и как ги прилагаме

Влияние на времето, кратко встъпление във фън шуй на времето. Ба Гуа и фън шуй на времето. Негативни аспекти на времето: Tai sui (Гранд Дюк), Sui Poh, San sha (3 killings), 5 yellow. Учебни казуси.

Участниците в този курс: ще получат по-задълбочени познания, необходими за прилагането на Ба Гуа в собственото им пространство – дома или офиса и ще придобият информация, и знания как да засилят най-съществените фактори в дома си, които им оказват влияние, и как да подтиснат негативните . Специален бонус  -ще научат кога негативното не е задължително негативно и кога позитивното не е ефективно. Силно в слабото и слабо в силното – тайната на гранд майстор Яп.

Този курс е подходящ за хора, които са преминали през обучението на Space and Rituals ФЪН ШУЙ – БАЗОВО НИВО, искат да задълбочат знанията си за да ги приложат към собственият си живот или да поставят началото на консултантската си практика по фън шуй.  

Цената включва: Такса за участие, учебни и работни материали, избор на хексаграма за активация на златен джоб, чай, кафе, вода.

Провеждане:

Кога: Курсът е двудневен. Провежда се един път в годината, обикновено събота и неделя  10.00  до 18.00 

Една седмица преди семинара участниците получават електронни учебни материали.

За актуални дати следете калентара на сайта. Местата са ограничени. Максимален брой участници: 16

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3 или онлайн.

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 550 лв, ранно плащане 500 (намалението е валидно при плащане 30 дни преди датата на курса)

Learn more
#
Feng Shui Second Level