#

Crystal therapy

Кристалотерапията използва фината вибрираща енергия на кристалите, за да балансира енергийния поток в тялото. Чрез правилни техники за подредба, активиране и разгръщане на енергийното поле на кристала, ефектът създаден от взаимодействието с човешкото тяло, е изцеление на физическата болест, енергийно и духовно изчистване.  Кристалолечението помага за: 

 • Подобряване на кръвообращението

 • Възстановяване функцията на вътрешните органи 

 • Ревитализации на клетките 

 • Баланс на чакрите 

 • Стимулиране на мозъчната дейност и креативността 

 • Балансиране на енергийното тяло 

 • Повишаване на нивата на енергия и жизненост 

 • Облекчаване на стреса и повишаване самочувствието

С лекуването и балансирането на тялото, ума и духа се променят отношението и нагласите ни към нашето обкръжение, взаимоотношения, хода на събитията, и материалните неща. Развиваме способност да подхождаме към себе си, към другите и към всичко, което ни се случва, с мир и любов в сърцето. Жизнената ни среда става по- благоприятна и ни носи повече положителни резултати. 

Какво можем да ви предложим в SPACE AND RITUALS?

Индивидуална консултация която включва:

 • кои минерали са подходящи за вас и кореспондират най добре с личното ви био поле. За всеки орган на човешкото тяло има подходящи кристали, чрез използването на които може да се върне баланса във функционирането му;

 • как да ги да ги използвате, в зависимост от нуждите ви или конкретна симптоматика, която проявявате;

 • как да се грижите за тях.

Индивидуални изчисления за подходящите скъпоценни полускъпоценни камъни според личната рожденна дата.

Консултация за изготвяне на индивидуални кристални решетки за терапия на физическото тяло по време на сън

Консултация за изготвяне на кристална решетка за хармонизиране на енергията в дома

Терапевтични сесии кристалолечение. Една сесия, заедно с подготовката продължава около 1 час и 20 мин. и имат много силен ефект. Работи се с кристали от  типа хъркимърски диамант* и кварцов обелиск**, като кристалите се подготвят специално за всеки човек предварително. Работи се за конкретен проблем или за цялостно подобряване на състоянието.

*Хъркимърският диамант е уникална форма на кварца, която се кристализира в конфигурация от двойно заострени, твърди, чисти (прозрачни) или примесени (с включения на други минерали) призматични кристали. Наименованието на този минерал се дължи на откриването му като псевдо-диамант в окръг Хъркимър в щата Ню Йорк, САЩ. Кристалът подпомага пречистването на системата тяло-ум от неосъзнати страхове и потискани вътрешни импулси, като дава възможност за пълна релаксация и всеобхватно разгръщане на жизнената енергия и освобождаване на физическото тяло от напрежение.

**Кварцовият обелиск е известен като дълъг и тънък кристал с тесни страни, които оформят връх. Кристалът се заостря обратно – от основата към върха. Линията на ъгъла между две страни не е права, а по-скоро начупена на много места. Смята се, че всички кристални обелиски са внедрени на Земята от същества от други планети; смята се, че са се развили не чрез израстване, а чрез мисловни проекции. Тези кристали имат съкровена връзка както с вътрешното, така и с външното пространство.

Енергията на кристалния обелиск е изключително точно фокусирана през тесния връх. Може да се използва за изчистване на дадено място от негативност, за създаване на защитни бариери и за насочване на лечебна енергия към себе си или към някой друг. Това се постига, като се държи обелиска в една от двете ръце по избор и енергията се насочва да потече непосредствено към набелязаната цел; за изграждане на защитни бариери позволете на енергията да струи около пациента или обекта, без да се нарушава полето на аурата му. 

Повече четете в БЛОГ 

Цена на терапевтична сесия кристалолечение - 60 лв.

Learn more
#
Crystal therapy