#

Фън Шуй и богатство

Може ли фън шуй да ни помогне да обърнем късмета си с парите и как да използваме това древно знание за привличане на богатство. 

В живота парите имат значение. Защо да не бъдем отворени за всички възможности за подобряване на финансовото ни състояние и да обърнем късмета в наша полза с няколко лесни техники, които ни дава Фън Шуй.  

Парите, както и всичко, което ни заобикаля е енергия. Те имат определена вибрация и се подчиняват на определени правила. Концепцията за енергията (Чи) е много важна във Фън Шуй. Чи е форма на енергия, която преминава през всичко. Това е “животворна” енергия. Преминава през нашите тела, домове, сгради, външни пространства. Чи е магическа и мистична. Чи е нематериална. Чи трябва да бъде съхранявана, а не разпръсвана.

“Намираш енергията и я събираш”. Това е основната цел на Фън шуй.

Добрият Фън Шуй може да ви донесе богатство, пари и късмет и ви дава необходимите инструменти, за да привлечете всичко това.

На този курс ще разгледаме няколко основни правила и техники, които могат да обърнат потока на енергия към нас и да ни донесат благосъстояние. Този курс е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения. 

Кога:

Къде: ул. Тулча 46, ет. 3.  

Водещ: Росица Георгиева* 

Цена: 280 лв.

Максимален брой участници: 12 

За водещия 

* РОСИЦА ГЕОРГИЕВА 

Преподавател, водещ, консултант, изследовател, ученичка на Мери Даймънд (международно признат фенг шуй майстор и участник във филма  „Тайната“), и на гранд майстор Яп Чен Хай, един от най известните фън шуй майстори в света. Придобила е обучението си в САЩ, Франция и Малайзия, в Яп Чен Хай Академи, лично от майстор Яп и неговия син Бо Чу. Практикува активно фън шуй от 2007 година и има реализирани над 600 фън шуй проекта в България, Гърция и САЩ. 

Learn more
#
Фън Шуй и богатство