#

Crystal Therapy

Кристалотерапията използва фината вибрираща енергия на кристалите, за да балансира енергийния поток в тялото. Чрез правилни техники за подредба, активиране и разгръщане на енергийното поле на кристала, ефектът създаден от взаимодействието с човешкото тяло, е изцеление на физическата болест, енергийно и духовно изчистване. Кристалолечението помага за

  • Подобряване на кръвообращението

  • Възстановяване функцията на вътрешните органи 

  • Ревитализации на клетките 

  • Баланс на чакрите 

  • Стимулиране на мозъчната дейност и креативността 

  • Балансиране на енергийното тяло 

  • Повишаване на нивата на енергия и жизненост 

  • Облекчаване на стреса и повишаване самочувствието

С лекуването и балансирането на тялото, умът и духът променят отношението и нагласите ни към нашето обкръжение, взаимоотношения, хода на събитията, и материалните неща. Развиваме способност да подхождаме към себе си, към другите и към всичко, което ни се случва, с мир и любов в сърцето. Жизнената ни среда става по - благоприятна и ни носи повече положителни резултати. 

Кога: неделя от 10.00 ч. – 17.00 ч. За точните дати, проверете на календара на Space and Riruals

Къде: София, ул.Тулча 46 

Какво ще получите: учебни материали, безценно знание и ефективни техники за лечение с кристали от доказан източник, лична консултация от водещите. Можете да ги използвате за вас или за семейството си, навсякъде и по всяко време. Релаксиращи и целебни медитации и визуализации. Лечебна сесия на място и един незабравим, много позитивен ден. Ще усетите ефекта от терапията още в деня на семинара.

Какво ви е необходимо: удобни дрехи и постелка за йога. Всички кристали, необходими за лечението, са осигурени на място. Използват се кристали от вида диамант хъркимър и кварцови кристали.

Водещи: Росица Георгиева и Ивелина Нинова 

Цена: цена 265 лв. Таксата се заплаща по сметка на Spaceandrituals при записването.

Отстъпки от цената: при ранно записване и плащане (30 дни преди датата на курса), при записване на втори човек, за семейства, както и при участие в повече от две обучения на SPACE AND RITUALS, участниците ползват 15% отстъпка.

При участие едновременно и в курса Кристали и Кристални решетки, участниците ползват промоционална цена: 430 лв. 

Learn more
#
Crystal Therapy