#

Consultation for property acquisition/leasing/renting/building

Можем да ви помогнем да изберете вашия нов дом, така че да бъде подходящ за вас.  Независимо дали си купувате или наемате апартамент, къща или офис, е добре още при избора да проверите дали имотът е подходящ за вас и какво може да привлече в живота ви. 

Как се случва консултацията?

Идваме на място, правим измервания, изчисления и в рамките на 1 -2 работни дни вече знаете дали това е вашето място. С оглед на естеството на услугата правим всичко възможно да реагираме максимално бързо след заявката.

При строеж на сграда, можем да сме ви от полза при избора на парцел или изготвянето на идейния проект как да разположите сградата спрямо външните фактори и как да направите разпределенията, така че енергията да тече балансирано.

Какво е важно, когато си купувам имот?

Повечето хора се изненадват, когато разберат, че според Фън Шуй заобикалящата ни външна среда е важна. Съседните сгради, улици, болници, училища, планини, хълмове, носят различен резултат в живота ни, в зависимост от това как е разположена сградата, в която живеем спрямо тях. Ако екстериорът е неблагоприятен, дори имотът да е хубав на пръв поглед, може да се окаже, че не се чувстваме добре в него, не можем да спим, не генерираме благосъстояние или благосъстоянието ни "изтича". И виновникът за това не е вътре в дома, а някъде отвън или в нещо, което дори не сме забелязали.

Струва си, когато човек планира да се сдобие с нов дом, да строи, да си купи парцел или да наема офис, да отдели достатъчно време и енергия за да направи правилния избор на място.

Цена:

  • Фън шуй консултация за построяване на нова къща,позициониране, разпределение на помещенията, цялостен идеен проект- 3000 лв.
     
  • Обща консултация избор на дом или офис без посещение на обекта - 150 лв.
     
  • Консултация избор на дом или офис с посещение на  обекта - 220 лв.
     
  • Пакет консултации избор на дом от 3 обекта- преференциална цена - 560 лв.

Learn more
#
Consultation for property acquisition/leasing/renting/building