#

Feng Shui Elementary Level

Курсът обхваща:

Класически Фън шуй: понятие, история, концепция и теория на чи, ин и ян; символи на ин и ян, мястото на фън шуй в живота ни; решетка Ба Гуа; теория за петте елемента, отношение на Ба Гуа решетката с петте елемента; цикъл на трансформация на петте елемента; Връзка между цвят, форма и елемент. Символи. Система на фън шуй- четирите основни класически школи. – San He, Ba Zhai, San Yuan, Xuan Gong Da Gua

San He Външни форми (ЕКСТЕРИОР): качества на чи на заобикалящата ни среда –четирите защитника (4 Heavenly Animals). Основни фактори от заобикалящата ни среда и значението им. Форми на пространството. Значение на входната врата във фън шуй; Други външни фактори: пътища и реки, планини, високи сгради, пилони, строежи, болници, църкви – влияние в живота ни; Значението на външните фактори в предградията ,града и извън града. 

БА ГУА: влияние на интериора. Форми и ъгли. Основи на БА ГУА: дефиниция, осем двореца, дефиниция и значение на осемте двореца. Приложение на БА ГУА. Лично енергийно число (МИНГ ГУА). Съвместимост на личното енергийно число. Изчисляване на личното енергийно число. Посоки и местоположения. Как се ползват посоките във фън шуй. Работа с компас. Начини на измерване на къщи и апартаменти. Работа със скица. Ключови фактори: входна врата, кухня – основни положения,  спалня – основни положения; сервизни помещения – основни положения, стълби, заден вход; значение на мазето и тавана.  Работа с вода. Неподвижна вода и течаща вода. Къде и как се използва във фън шуй.  Учебни казуси.

Участниците в обучението получават адекватни знания за това какво представлява фън шуй и съвременното му приложение на разбираем език. Разбират по-какъв начин се отразява на живота им, пространството което обитават – дома или офиса, кое е личното им енергийно енергийно число и как да използват тези знания на практика за увеличаване на късмета и благоденствието си. След завършването на това ниво те ще могат самостоятелно да прилагат на практика основните принципите на фън шуй в собственият си живот. Знанията придобити от този курс ще поставят основите на бъдещата им практика в изкуството на фън шуй. 

Цената включва: такса за участие, учебни и работни материали, безплатна консултация от водещият върху личен жилищен план, 10 % отстъпка от цената на бъдещ проект; практически съвети за активации на личните посоки на всеки от участниците: кариера, здраве, любов и взаимоотношения; спокойствие и баланс, духовно развитие; информация и предоставяне на допълнителна литература по заявка, чай, кафе, вода по време на семинара. 

Този курс е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения. 

Кога: Курсът е двудневен. Провежда се два пъти в годината, обикновено събота и неделя 10.00 до 18.00 

Една седмица преди семинара участниците получават електронни учебни материали.

За актуални дати следете календара на сайта. Местата са ограничени. Максимален брой участници: 16

Къде: офисът на SPACE AND RITUALS, ул. Тулча 46, ет. 3. 

В някои ситуации е възможно онлайн обучение.

Водещ: Росица Георгиева

Цена: 550 лв.

Отстъпки от цената:  при ранно плащане 500 лв. (намалението е валидно при плащане 30 дни преди датата на курса)

Learn more
#
Feng Shui Elementary Level