#

Фън шуй консултиране и ритуали за дома

Когато енергията в едно пространство тече правилно има баланс, а това подобрява качеството ни на живот. Как го постигаме?

➣ Правим анализ как е разположена сградата, в която живеете, спрямо околните фактори - планини, улици, високи сгради, църкви, училища, болници и как ви влияе това.

➣ Измерваме жилището ви със специален компас – лопан. В зависимост от рожденната дата, изготвяме личен профил на всеки, които живее в дома и правим анализ какво ви носи жилището.

➣ Даваме конкретни идеи какво може да бъде подобрено и как да привлечете повече здраве, благосъстояние и хармония в живота си, или това от което имате нужда лично вие или член на семейството.

➣ Работим с цветове, материали, материи, форми, картини, изображения, кристални решетки и всички елементи на интериора.

➣ Резултатът е, че домът ви става по балансиран и съобразен с личното ви биополе, чувствате се по-спокойни, хармонични и цялостното ви усещане за "у дома" е различно. Пространството работи за вас. На подсъзнателно ниво привличате обстоятелства, събития и хора, които ви помагат.

➣ Случват се конкретни промени в живота ви

➣ Помагаме ви с избора при покупката или създаването на идейният проект на нов дом, така че да е подходящ за вас и семейството ви.

➣ Консултирламе ситуацията в офиса ви, така че да се чувствате по добре и да сте по ефективни.

➣ Не сме дизайнери, но можем да ви помогнем много с идеи за дизайна и работим с професионални дизайнери, които вярват в същите ценности. По този начин обединяваме интериорния дизайн и модерния фън шуй - всички с холистичен подход и в съответствие със съвременната естетика, за да помогнем на хората, които идват при нас да постигнат личните си цели. Помагаме на клиентите си да определят ясни намерения относно своето пространство, като същевременно създават здравословен интериор, използвайки природни елементи и екологични материали. В резултат на това могат да се постигнат подобрени взаимоотношения, подобрено здраве, повишен просперитет и общо чувство за благополучие. Дом, проектиран с холистичен интериорен подход, поддържа физическото, духовното и емоционалното благосъстояние на всеки човек.

#