#

За нас

РОСИЦА ГЕОРГИЕВА

Росица Георгиева е основател, собственик и основен двигател на Space and Rituals.

След 15 години работа за правителствени и международни организации, тя рязко сменя темпото и влага енергията си в търсенето на ефективни механизми, насочени към по-качествен начин на живот. Вярва, че радостта и удовлетворението в ежедневието идват от смелостта да бъдеш отдаден, присъстващ и буден във всеки един момент. Използва различни техники за работа с тялото и пространството, като енергийни упражнения, дишане, медитация, мантри, кристалотерапия и фън шуй.

Лектор в семинарите “Свободата да Бъдеш”, “Списание осем на живо”, “Mastermind България” както и в редица събития на АИДБ, Списание 8 LIVE, ИНБИ, България др.

Продължава да пътува, да учи от своите ментори и духовни водачи, и да преподава при всяка възможност.

#
#

Екип на Space and rituals

#

РОСИЦА ГЕОРГИЕВА

е преподавател, водещ, консултант, изследовател, ученичка на Мери Даймънд (международно признат фън шуй майстор участник във филма „Тайната“), и на гранд майстор Яп Чен Хай един от най известните фън шуй майстори в света. Придобила е обучението си в Сан Диего, САЩ, и Париж, Франция и Куала Лумпур, Малайзия в Яп Чен Хай Академи лично от майстор Яп и неговият син Бо Чу. Практикува активно фън шуй от 2007 година и има реализирани над 650 фън шуй проекта в България, Гърция и САЩ.

В продължение на няколко години, Росица е изучавала практики за женско хормонално здраве в Тао Гардън, Чанг Май, Тайланд при мастър Мантък Чия и Юта Келенбергер, и техники за лечение с кристали при мастър Миао Конг в Порт Кланг, Малайзия и Убуд, Индонезия.

#
#

ИВЕЛИНА НИНОВА

e минала през различни школи и методи за вътрешно развитие. От 2005 г. следва Пътя на Дао. Вече повече от 15 години се занимава задълбочено с вътрешна алхимия, Тай Дзи, Ба Гуа, Туей Шоу и други практики, водещи към усъвършенстване.

Постигането на хармония, увеличаването и управлението на вътрешната сила на жената са основния й интерес и потребност.

В тази връзка тя открива силата на кристалите и кристалотерапията. Те се явяват мощен инструмент на практикуващия човек, стремящ се към здраве, цялостност и хармония. Друг аспект от интересите й са индианските традиции и шаманизъм, на които посвещава голяма част от ежедневието си.

Ивелина е търсила знания и посещавала обучения в различни краища на света- Русия, Испания, Италия, Аржентина, Перу и др.

#
#
#
#

ТЕМЕНУЖКА СПАСОВА

Теменужка Спасова е нумеролог с дългогодишна практика. Успешната и 19 годишна кариера на банкер дължи на любовта си към числата, магията на математиката и изкуството да виждаш светове отвъд познатата ни реалност.

Неин учител и ментор в необятният свят на числата е единственият в България съдболог и нумеролог Снежана Димитрова – Анаженсида "случайна им среща", отваря както сетивата така и желанието за познанието, което е необятно, безгранично и в същото време полезно, точно и практично.

Нейните клиенти са от различни сфери на бизнеса, изкуството, образованието и хора, които търсят своето призвание и смисъл.

Анализите, които изготвя помагат за това да бъдем по-успешни, да използваме силните си страни и да привличаме любов, радост и повече светлина в дните си.

#
#

Партньори на Space and rituals

#

МАРИЯ ПОПОВА

Мария Попова започва обучението си по астрология преди повече от 10 години в тенденциите на руската астрологическа школа, античната астрология и френската астрологическа традиция. Посещава курсове на български и чуждестранни лектори в т. нар. Западна астрология. Разбирането за астрологията се преобръща, когато се запознава с Ведическата астрология-Джьотиш. Обучава съм се в Индия от 2015 г. при К. Н. Рао -единствения ведически астролог, който получава правото да създаде университетска специалност по Астрология в престижния университета Бхаратия Видия Бхаван. Посещава множество обучения, курсове и семинари свързани с ведическата астрология от индийски и чуждестранни лектори. В България преминава теоретично обучение по Аюрведа. За периода от 2019-2022 е съосновател и председател на Българската асоциация за ведическа астрология.

#
#

Какво казват клиентите за нас?

#