#

Изчисление на подходящите скъпоценни и полускъпоценни камъни

Минералите (кристалите) са най - подредената и стабилна форма на материя във Вселената. Те са магическо средство, с помощта на което може да се постигне промяна и хармония. Притежават силата да разширяват съзнанието, да намаляват стреса и да зареждат с лечебни енергии.

Те настройват неуловимите енергии в тялото и карат неразположението да изчезне, намирайки причините в дълбочина. Кристалите работят чрез вибрации, като променят баланса на биомагнитното поле, обграждащо физическото тяло и активират свързващите точки с чакрите. С възстановяването на равновесието в чакрите много от физическите и емоционалните неразположения могат да се облекчат. Могат да запаметяват информация, да се свързват помежду си в кристални решетки и да подобряват състоянието на хора и пространства. 

Пространството, също както хората може да боледува. Потока на енергията може да бъде блокиран заради различни фактори: липсващи части, твърде тесни помещения, твърде много вещи, неподходящо разположение на банята или кухнята, неподходящо разположение на мебели, небалансирано използване на материали и форми

Пространството също както хората, може да бъде лекувано. Кристалите са прекрасен инструмент, с който може да се подобри цялостно енергията в дома. Сложени на правилното място могат да ни помогнат да пречистват енергията в дома ни, да спим по добре, да подобрим цялостно енергията в дома си и да привличаме благосъстояние. 

Какво можем да ви предложим в SPACE AND RITUALS

✓ Индивидуална консултация която включва:

  • кои минерали са подходящи за вас и кореспондират най добре с личното ви био поле. За всеки орган на човешкото тяло има подходящи кристали, чрез използването на които може да се върне баланса във функционирането му;
  • как да ги да ги използвате, в зависимост от нуждите ви или конкретна симптоматика, която проявявате;
  • как да се грижите за тях.

✓ Индивидуални изчисления за подходящите скъпоценни полускъпоценни камъни според личната рожденна дата.

✓ Консултация за изготвяне на индивидуални кристални решетки за терапия на физическото тяло по време на сън

✓ Консултация за изготвяне на кристална решетка за хармонизиране на енергията в дома

В Space and Rituals работим само с естествени минерали от най - високо качество.
Цена: 100лв.

Научете повече
#
Изчисление на подходящите скъпоценни и полускъпоценни камъни