Какво е Space and rituals?

SPACE AND RITUALS (ПРОСТРАНСТВО И РИТУАЛИ) е цялостна концепция, създадена за да подпомогне естествения стремеж на човек към по-качествен и осъзнат живот в забързаното ежедневие. Използваме различни техники за работа с тялото и пространството, ритуали, обучения, духовни пътувания, ретрити и продукти чиято цел е постигане на здраво тяло, спокоен ум, балансирани и хармонични взаимоотношения. Със себе си и с всички останали.

В Space and Rituals създаваме преживяване. Всяка услуга или продукт е уникална и много лична, резултат на години учене, търсене, изследвания. И много любов.

#
#

Фън шуй консултиране и ритуали за дома

Когато енергията в едно пространство тече правилно има баланс, а това подобрява качеството ни на живот. Как го постигаме?

#
#

Обучения

В Space and Rituals сме различни с това, че даваме достъп до нашето знание и ресурси. Вярваме, че всеки може да се научи да прилага това знание за да даде полза на себе си, семейството си и на всеки, който има нужда. В работата ни през годините осъзнахме, че много хора искат да учат, защото след нашите консултации са променили живота си. Провеждаме задълбочени обучения по фън шуй, кристали и кристалотерапия, работа с махало, работа с хексаграми, програма за разчистване на дома от стари вещи, техники, и ритуали за изчистване на пространството със смоли и билки. Създали сме и специална програма за женско хормонално здраве, базирано на йога и древни даоистки техники , от която имаме прекрасни отзиви.

Всички курсове, семинари и програми са базирани на знание, придобито от световно признати учители.

В повечето случаи обученията са в събота и неделя за по голямо удобство.

Подробна информация можете да получите, ако разгледате Календара със събития и секцията Услуги.

Пътувания

Пътуванията, които организираме в Space and Rituals са основно в Азия и Латинска америка и са специални. Всяко едно има определена тема и различна цел. Някои от тях са духовни, с повече практики, медитация, срещи с духовни учители и възможност за лично осъзнаване. Други са по-приключенски, шамански или свързани с ритуалите и древните традиции на местните хора.

Често, особено в азиатските и латиноамериканските ни пътувания даваме шанс да се докоснете до места и хора, до които няма достъп за туристи. Това е възможно, благодарение на нашите собствени духовни пътувания и местните ни приятели и партньори.

Не правим туризъм и избягваме масовите места, освен ако наистина не са специални. От друга страна се опитваме да осигурим максимален комфорт и добра организация за участниците.

И да, разбира се, правим пътувания и в България, два пъти в годината, по енергийни точки и места на силата. Повече информация можете да получите, ако разгледате Календара със събития и секцията Услуги.

#
#

Какво казват клиентите за нас?

#

Абонамент

Ако желаете първи да научавате за събития и новости, абонирайте се за нашия бюлетин.