Розов кварц - лечителят на сърцето

Розов кварц - лечителят на сърцето

Известен като камъка, който привлича и подкрепя безусловна любов, розовият кварц може да се използва по различни начини за лечение на енергийното тяло и повишаване на вибрацията на енергията в дома. Най-популярното му и мощно приложение е за подобряване на отношенията във връзката, отваряне на сърдечната чакра и привличането на любов. Този минерал е силно свързан със състраданието и безусловната любов, което го прави мощен камък за задълбочаване на връзките от всякакъв вид. Лекува и подобрява състоянието на кожата, прави аурата мека и притегателна за околните и засилва женската енергия при жени, които имат нужда от повече мекота и нежност в живота си. 

Ето няколко конкретни идеи как да го използвате:

  • Сложете го в спалнята, близо до леглото или го носете върху тялото си под формата на бижута. 

  • По - голямо парче необработен розов кварц, сложен под леглото на нивото на сърцето може да помогне за подобряване на сърдечната функция или лекуване на емоционална травма

  • Програмирайте водата със специална бутилка с шип от розов кварц. Така можете да използвате благотворната енергия на този камък постоянно за намаляване на чувството на тревожност и повишаване на личната ви вибрацията на любовта. Това ще ви помогне да привлечете към себе си подходящият партньор или да подобрите ситуацията в дългогодишната си връзка.

От Space and Rituals с любов

Автор: Росица Георгиева